Поредно успешно участие на Бата Агро

23. май 2024

От 13 до 15 май тази година, на Летище Стара Загора, се проведе 16-ото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО. В него взимат учатие най-големите брандове за техника и иновации в технологиите, както и за  продукти, и услуги в земеделието. Пайплайф България представи  своите завършени решения за напояване в рамките на изложението за четвърта поредна година,  давайки възможност на посетителите за експертна консултация и допълнителна информация за продуктовото ни портфолио.

Най-модерната производствена технология елиминира често срещаните проблеми при капковото напояване

В отговор на увеличаващите се периоди на засушаване, все повече фермери в балканските страни разчитат на прецизни решения за напояване, за да защитят своите култури и да осигурят по-високи добиви. Сред различните налични технологии за напояване, системите за прецизно или капково напояване се открояват поради сведените до минимум консумации на вода и енергия, които предлагат.

При избора на капков маркуч е препоръчително внимателно да се огледа зоната за филтриране, където се отделя водата. Честото запушване, което води и до честа поддръжка, е широко разпространен проблем при нискокачествени маркучи.

Премиум решения за напояване за Балканския регион

В началото на миналата година, Пайплайф България стартира производството на маркучи за капково напояване във фабриката в Ботевград. Новият премиум капков маркуч идеално допълва продуктовата гама на Pipelife за прецизно напояване, като гарантира, че клиентите получават цялостно решение от един доставчик.

Pipelife използва технология, която позволява производството на безшевен маркуч с интегриран лабиринт и лазерно изрязани прорези. Лазерната технология се използва за висококачествени капкови маркучи, а прецизно изрязаните канали предотвратяват проникването на корени и почвени частици по време на напоителния сезон. За да се елиминират всякакви производствени грешки, всяка една ролка се подлага на тест за налягане, тест за равномерност на капкообразувателя, като се проверява и за визуални несъответствия. 

Вашето продуктово ръководство за напояване от А до Я

На изминалото изложение, Пайплайф България успя да представи цялостната услуга, която е на разположение на клиентите. Със система за напояване, пригодена към изискванията на конкретния проект, се постигат оптимални условия за развитие на растенията. 

Но дори и да не сте имали възмоността на посетите нашия щанд, свържете се с нас за допълнителна информация и по-детайлни спецификации на всяка продуктова линия или система. Нашите експерти с радост ще Ви съдействат!

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!